Esteu aquí: Inici Consulta les condicions

Consulta les condicions

Aquesta borsa és promoguda per l’Ajuntament de Lleida i gestionat des del Departament de Joventut.

Pretén ajudar als joves de Lleida a localitzar ofertes del seu interès. Per tant es pretén recollir  exclusivament ofertes i demandes que puguin ser d’interès per als joves de Lleida.
Es tracta d’anuncis particulars i en cap pas l’Ajuntament de Lleida es fa responsable de la veracitat del seu contingut o de l’estat del material.
El Departament de Joventut es reserva la possibilitat d’excloure aquells anuncis que no responguin als interessos dels joves i en cap cas admetrà:

  • Anuncis repetits: només es podrà inserir un anunci per categoria
  • A la categoria de compra-venda, s’admetran anuncis d’articles d’interès per als joves, relacionats amb aspectes com l’esport, educació, cultura, imatge i so, electrònica, oci i temps lliure. No s’inclouran ofertes de bens sumptuosos, ni motos o cotxes (...)
  • Aquells anuncis que de forma explicita o soterrada puguin tenir relació amb contactes personales, prostitució, sectes o grups i col·lectius o altres temes que no es considerin adients.
  • Prèviament a la seva publicació, tots els anuncis seran llegits pel servei d’informació juvenil de la Palma per evitar possibles errors i detectar anuncis que no s’adeqüin a les característiques d’aquesta borsa.

Els anuncis que compleixin les condicions seran publicats en els dos dies laborables següents.

Els anuncis podran ser modificats o desaparèixer de la base de dades en el moment en què ho desitgi el titular, que podrà fer la seva petició al Servei d’Informació Juvenil de la Palma, presencialment o enviant un missatge a palming@paeria.cat des del mateix correu que figura a l’anunci.

El punt de trobada per a l'intercanvi i la compravenda es poden realitzar a la Palma.

Les dades de contacte nomes podran ser utilitzades pel motiu de l’anunci publicat. No està permesa la seva utilització  per a finalitats publicitàries o de qualsevol tipus.
En el cas que l’ús fraudulent d’aquests anuncis provoqui la presentació d’una denuncia, es proporcionaran totes les dades al seu abast a l’autoritat competent.