Esteu aquí: Inici Busco Petites feines
  • Feines de cangur: pensa en posar la teva formació, les experiències, el preu, les teves habilitats...
  • Classes particulars: és important explicar la formació, experiència, matèries que pots ensenyar, nivells, preus i altres condicions.
  • Altres: considera altres col·laboracions puntuals que no impliquin un contracte laboral.

Necessites ajuda?

Hola! Sóc una estudiant de 16 anys que li interessaria guanyar-se un petit sou fent el que més li agrada: ensenyar i aprendre dels més petits de la casa. M'ofereixo de cangur, professora de repàs per alumnes d'educació primària i passejadora de gossos totes les tardes dels dies laborals i els caps de setmana sencers, a més dels mesos d'estiu. Si t'interesso, no dubtis en contactar amb mi!

Cangurs o repassos?

Sóc una estudiant de 2n de Batxillerat que ofereix cangurs i repassos a nens i nenes. Tinc experiència en cangurs, sóc premonitora d'un esplai i entreno un equip aleví de voleibol.

Classes de suport i repàs

S'ofereix estudiant d'Educació Primària, de 22 anys, responsable i amb compromís, per donar classes de repàs des de primària fins a segon de l'ESO.

Cangur? Repàs? Reeducació? Truca'm!

Mestra d'educació primària, educació especial i educació infantil, ofereix els seus serveis com a professora de repàs i/o reeducació (dislèxia, TDAH, tècniques d'estudi...) i com a cangur (dia o nit); amb experiència demostrable (des de l'escola bressol fins a la universitat). Truca'm o envia'm un correu, sense compromís! :)

Classes i Repassos (particulars i en grup)

Soc una noia de 18 anys que estudia Educació Primària (Pla Bilingüe) a la UdL. Busco feina de professora per nens i nenes fins a 17 anys. Puc fer repassos de les matèries que més costi a l'alumnat. Classes particulars de piano i/o llenguatge musical. Parlo català (nadiu), castellà, anglès (cursant 5è de la EOI) i alemany (nivell B1). Gran empatia i eficàcia amb els infants, aprendrán mentre es ...

Necessites algú que cuidi dels teus fills/es?

S'ofereix estudiant de Magisteri d'Infantil, de 22 anys, responsable i extrovertida, per fer fer de cangur. Pel que fa a l'experiència l'he pogut adquirir durant les pràctiques, i havent fet de cangur.

Ofereixo entrenaments personals, cangur, repassos..

Sóc un estudiant de 19 anys d'aqui de lleida que esta a la universitat estudiant CAFE ciencies de l'activitat física i l'esport a l'INEFC de Lleida (2n Curs), he fet el batxillerat científic i estic acabant de cursar el títol de monitor de lleure. Respecte als entrenaments personals, m'agrada molt l'esport i ara que ho estudio més aixi que m'agradaría oferir els meus serveis com a entrenador ...

S'ofereixen repassos i/o cangur

Sóc una estudiant de 2n de Batxillerat i podria donar classes de repàs a nens i nenes o a nois i noies d'anglès, de matemàtiques, de català, de llatí, de francès ... Tinc experiència ja que he fet un projecte amb una escola de primària, he donat classes de repàs i també tinc el títol de premonitor/a. A més, també podria fer classes de llenguatge musical. També m'ofereixo per fer de cangur els ...

Cangur de nens i nenes i/o fer Classes de repàs

Sóc una noia de Alcarràs i he estudiat CFGS d'educació infantil.M'ofereixo per donar classes de repàs i/o fer de cangur a nens i nenes. M'estic treient el curs de monitora de lleure, i he fet pràctiques de Tei en una llar d'infants. A més a més, he cuidat i fet repàs a diversos nens/es. És per això, que tinc experiència en el món de l'educació i el lleure i per tant, m'agrada molt tractar amb ...

Cangur , repassos

Soc una noia de 19 anys .M'ofereix per fer de cangur de nens petits pels matins i fines de setmana . Tambe podría oferir ajuda per poder repassar amb ells. Tinc experiencia en cuidar nens petits .

Cangur o professora de repàs

Sóc una noia de 21 anys, estudio enginyeria forestal a la Udl, i m'ofereixo per fer de cangur o de professora de repàs. Vaig estar tres mesos fent d'aupair i també he donat algunes classes de repàs.

Fer de cangur

Hola, em dic Andrea i tinc 18 anys. Estic cursant segon any de batxillerat i m'agradaria treballar de cangur per guanyar els meus diners. Parlo català, castella, francès (matern) i anglès (m'estic treient el First). M'agraden els nens/es i jo a ells/es. He treballat de voluntària al Cucalocum, però tot i així m'agradaria agafar més experiència ja que em vull treure el títol de monitora infantil.

Fer de cangur, cuidar gent gran, repàs

hola, tinc 21 anys i busco feina de cuidar tant a nens petits com a gent gran, també puc fer repàs als mes petits. m'agraden molt els nens i la gent gran. He fet un cicle d'administració i finances i ara estic estudiant educació infantil, també tinc el carnet de monitor de lleure i tinc experiència en cuidar a gent gran, he estat 2 anys de monitora de lleure i he fet repàs a un nen. Els preus ...

Classes de repàs i/o cuidar nens i nens

Sóc una noia de Lleida i estudio educació primària en alternança a la UdL. M'ofereixo per donar classes de repàs i/o fer de cangur a nens i nenes. He fet voluntariats en l'àmbit de l'educació i lleure, i a més a més he fet pràctiques de mestra en escoles de diferents tipologies. També he realitzat el curs de monitora de lleure i he cuidat i fet repàs a diversos nens/es. És per això, que tinc ...

Super canguro!

Soy una chica de 16 años, estudiante y con experiencia en cuidado de niños,me ofrezco como canguro para niños de todas las edades en horario de tarde y fines de semana. Soy una persona seria a la que le agradan mucho los niños, responsable y con muchas ganas de trabajar.

S'ofereix cangur

Em dic Kelly, tinc 18 anys i soc estudia y de bachiller a Lleida. Ofereixo serveis com a cangur amb experiencia demostrable.

Repàs

Ofereixo fer repas a nens/es de primaria.

M'ofereixo de cangur

Tinc 17 anys i sóc estudiant de segon de batxillerat i m'ofereixo per fer de cangur. M'agraden els nens i jo els agrado a ells. He estudiat piano i puc fer classes a nens petits. Els preus són a convenir i no m'importa cobrar poc. El que vull és agafar experiència i disfrutar d'aquesta feina ja que tinc idea de treure'm el titol de monitor així que pugui i estic quasi decidida a estudiar ...